Info & Aanmelden

Hey Weerseloërs,

Na het succes van de eerste twee edities van de  Kwis, organiseren wij op 16 maart 2024 de derde editie van de Dorpskwis van Weerselo.

Heel Weerselo Kwist!

Wat het is? Meer dan zomaar een spelletje. Wie weet het meeste van ons dorp? Heden en verleden. Verenigingen, bedrijven, politiek, sport, Weerselo in het (wereld) nieuws en natuurlijk doe-opdrachten. Kennis van Weerselo is een pré, maar plezier nog veel belangrijker.

Het winnende team mag zich een jaarlang “de kenners van Weerselo” noemen en gaan met de felbegeerde hoofdprijs aan de haal. Wie stoot de “Kwist niks” van de troon en mag een jaarlang de “Dappere Dodo” een mooi plekje geven?

Het inschrijfgeld (€ 35,- per team) wordt voor een groot deel als prijzengeld uitgekeerd.

Wanneer is het?  

Op zaterdag 16 maart is de Kwis. Zet ‘m vast in de agenda! Op zondag 31 maart (1e Paasdag) is na het Paasvuur de grote FEESTAVOND met prijsuitreiking bij Café Van Olffen. Dit wordt een gezellig groot buurtfeest.

De kwis speel je vanuit jouw eigen gekozen locatie in Weerselo.  In Weerselo omdat je ook het dorp in moet om vragen te kunnen beantwoorden of opdrachten te doen. Het is een fysieke kwis vanuit een vragenboek. Dus niet online. De teamcaptain moet zich ’s avonds rond 19.00 uur melden om het vragenboek op te halen. Dit boek dient ’s avonds voor de deadline ingeleverd te worden om mee te kunnen dingen naar de felbegeerde prijzen! Welke prijzen? Dat volgt nog… Houd hiervoor onze socialmedia in de gaten.

Kan ik me al aanmelden?
Je kunt jouw team al vast aanmelden via onderstaand formulier. Na de aanmelding, start de Kwis al… Dus hoe eerder jullie je aanmelden, hoe beter jullie van start gaan!

Hoe nu verder?
Heel Weerselo Kwist is voor Heel Weerselo! De huidige inwoners, maar ook oud inwoners of mensen die veel met ons dorp van doen hebben. We snappen dat je graag wilt winnen, maar plezier staat echt voorop. Dus zorg dat er zoveel mogelijk teams meedoen. Hoe groter de prestatie dat je gewonnen hebt! Deel dus dit initiatief met al jouw vrienden, familie, buren, enz…
Tevens adviseren we je om al vast het reglement goed door te lezen zodat je straks goed voorbereid bent én houd onze social media kanalen in de gaten. Wellicht kun je al punten voor jouw team verdienen…

Aanmelden niet meer mogelijk